Anpario Salkil (25kg/zsák)

Ft

+ÁFA
(
/
kg)
Szelektív hatású savanyító előkeverék baromfiak számára Szalmonella, Campylobacter, E.coli és minden más Gram-negativ baktériumok elleni védekezés céljából.
500kg feletti rendelés esetén egyedi árat, illetve Magyarország területén belül ingyenes kiszállítást biztosítunk. Ez érvényes több termék csomagban történő vásárlása esetén is. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kiszerelés:
25
kg
kg 
Adja meg mekkora mennyiségről szeretne árajánlatot kérni!

Termékismertető

SALKIL

„A SZALMONELLÁK GYILKOSA”

ÖSSZETÉTEL:

A SALKIL konzerváló anyagokból - ammóniumformiat, hangyasav, ammóniumpropionát, propionsav - álló keverék speciálisan módosított vermikulit hordozóanyagon.

HATÁSMECHANIZMUS:

A SALKIL gyorsan hat a gyakran fellépő enteropathogen csírákra, amit az alábbi diagram szemléltet, mely laboratóriumi vizsgálatok alapján készült: 

A SALKIL HATÁSÁT A TELJES EMÉSZTŐTRAKTUSBAN KIFEJTI. Olyan hatóanyagok kombinációja, melyet egy speciálisan módosított ásványi hordozóanyagba injektáltak. A hordozóanyag biztosítja a hatóanyagok lassú, állandó hatását és csekély illékonyságát. A SALKIL ellentétben a hagyományos savanyítokkal, nem  pufferolódik teljes mértékben az állat gyomrában. A hatóanyagok jelentős része eléri a béltraktust és segít a szubklinikai fertőzések kivédésében. Ezzel egyidejűleg  a bélsárban lévő enteropatogén csírák számát is csökkenti.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

2-4 kg/tonna takarmánykeverék

Maximális dózis: 8 kg/tonna takarmánykeverék

Kapcsolódó Termékek
AnimalFeed Kft.
6000, Kecskemét, Halasi út 25-27
Tel: +36 30 399 7156
Email: info@animalfeed.hu
© Copyright 2023 - Minden jog fenntartva
cart